Onze fysiotherapeuten zorgen ervoor dat jij met vertrouwen hersteld

Lichamelijke klachten zijn altijd vervelend en het kan je de hele dag in de weg zitten. Graag wil je snel van de pijn af. Of een diagnose zodat je weet waar je aan toe bent. Onze fysiotherapeuten luisteren naar jou verhaal, stellen aanvullende vragen en bekijken jouw gehele motoriek. We zijn behulpzaam, geven tips en zetten onze brede kennis in om verder te kijken dan alleen jouw beweegprobleem.

Advies nodig?

Bel: 055-2340060
Fysiotherapeut Iris

VERZEKERINGEN

Verzekerd voor fysiotherapie?

Gym-Fysio heeft contracten met alle verzekeraars. Je kunt terecht mét of zonder verwijzing van huisarts of specialist. De vergoeding door de verzekering komt uit je aanvullende pakket en gaat dus niet van uw eigen risico af.

Staan uw klachten mogelijk op de chronische lijst?

Wanneer uw aandoening voorkomt op de “chronische lijst” heb je recht op vergoeding vanuit de basisverzekering. Op deze lijst staan alle aandoeningen die in aanmerking komen voor vergoeding vanuit de basisverzekering. Echter voor de eerste 20 behandelingen ben je aangewezen op je aanvullende verzekering. Pas na de 20e behandeling gaat de vergoeding vanuit de basisverzekering in.

Fysiotherapeut Iris behandelend

Maak een afspraak

Direct contact? Bel of app naar Gym-Fysio. Of plan zelf een eerste afspraak in op de dag en het tijdstip waarop jou uitkomt.

Maak een afspraak