Fysiotherapeut nodig?

Centraal in Apeldoorn, in het groen van het Mheenpark biedt fysiotherapeut Iris behandelingen van 50 minuten aan waarin fysiotherapeutische manuele handelingen en training gecombineerd worden. Zij neemt de tijd om de klacht te onderzoeken en de oorzaak te achterhalen om de beste behandeling in te zetten

GYM-FYSIO RICHT FYSIOTHERAPIE ANDERS IN

Deze tijd deel je met iemand anders. Door oefeningen samen met iemand anders te doen, blijft er meer tijd over voor die specifieke fysiotherapeutische handelingen. Technieken waarvan de fysio gebruik kan maken zijn mobilisaties, triggerpoint massages, dry needling, manipulaties, hold and relax technieken en fascia technieken. 

Fysiotherapeut Iris van Engelen

Kennismaken?

Bel  (055) 2340060 of plan online een afspraak!

Wij helpen je om pijnvrij en lekker te bewegen.

Door ons concept voor fysiotherapie merken dat we meer aandacht aan de patiënt kunnen geven en zien we betere resultaten. Gym-Fysio heeft met alle zorgverzekeraars een contract. Ook leefstijlcoaching is bij ons verzekerde zorg.

Een goede analyse vormt de basis van jouw behandeling. Aan de hand daarvan gaan we aan de slag. De fysio zet je op het goede spoor maar je zal ook zelf je mouwen moeten opstropen om je blessure blijvend onder controle te houden.

Naast de fysio behandelingen kun je met een abonnement van 29 euro per maand begeleid sporten wanneer jij wil. Let op bij ons geldt; kwaliteit boven kwantiteit vandaar dat er maximaal 200 “open gym” abonnementen beschikbaar zijn.