Sport Fysiotherapie

Ontdek je ware potentieel met sportfysiotherapie. Bij Gym-Fysio geloven we dat iedereen het verdient om behandeld te worden als een atleet. Als je maar wilt bewegen, ben je bij ons aan het juiste adres. Onze ruime ervaring in de topsport helpt jou om optimaal te herstellen:

  • kom van je sportblessure af;
  • verbeter je sportprestaties;
  • én voorkom nieuwe sportblessures.
Maak een afspraak
Sport Fysiotherapie

Introductie

Waarom zou je na je blessure genoegen nemen om zonder pijn van je bureau naar de koffieautomaat te sjokken? Verlang je niet terug naar zorgeloos over het sportveld rennen, sprinten, wenden keren? Je tegenstander genadeloos door de benen spelen? Die boulder toppen? Een Pr op je back squat zonder je zorgen te maken om je rug?

Denk je dat je nooit meer terug kan komen op je oude sportniveau? Think again! Wat je doelen ook zijn, bij Gym-Fysio behandelen we iedereen als een atleet. Je hoeft geen topsporter te zijn om met je blessures bij ons te komen. Als je maar wilt bewegen, ben je bij ons aan het juiste adres.

Sport Fysiotherapie

Welke sportblessures behandelen wij?

Sportfysiotherapie biedt uitkomst bij tal van klachten zoals: schouderklachten bij bijvoorbeeld waterpolo, volleybal en tennis. Voetbalknie, knieblessures bij hardlopen en basketbal. Rugklachten bij Crossfit, powerliften. Elleboog, pols en handklachten bij klimmen- en boulderen. Dansblesures: enkel, knie en voet.

Sportfysiotherapie behandeling

Wanneer je de eerste keer komt met je sportblessure, doen we een uitgebreide intake. Hierin kijken we naar het ontstaan van je blessure en proberen we te achterhalen waarom deze nog niet vanzelf is overgegaan.

Bij het lichamelijk onderzoek kijken we hoe het met je mobiliteit, kracht en coördinatie is gesteld. Wij kijken hierbij niet alleen naar het geblesseerde lichaamsdeel, maar onderzoeken ook de naburige gewrichten. Een knieklacht kan bijvoorbeeld ontstaan door een zwakke heup en een schouderklacht door een stijve bovenrug.

Wanneer we alle gegevens hebben, kunnen we een duidelijke diagnose stellen en daarmee een behandelplan. Waar nodig combineren we manuele therapie en dry needling om je snel beter en met minder pijn te laten bewegen. Daarna is het werken! We werken samen aan het verbeteren van je kracht, mobiliteit en coördinatie, op een leuke manier (want aan typische ‘fysio oefeningen’ hebben we een broertje dood).

Maak een afspraak

Direct contact? Bel of app naar Gym-Fysio. Of plan zelf een eerste afspraak in op de dag en het tijdstip waarop jou uitkomt.

Maak een afspraak

Liever eerst even bellen?

Dat kan! Bel ons op onderstaand nummer tijdens onze werktijden (doordeweeks tot ’s avonds 21:00)

Bel 055-2340060