Hardloop training:

Train je hardlooptechniek in Apeldoorn.

Hardlopen is een laagdrempelige sport. Je hebt een paar goede schoenen nodig enje kunt al beginnen. Lopen is een effectieve manier om je conditie te verbeteren en je kunt het op een door jouw gewenste moment van de dag doen. Hardlopen heeft alleen wel een aantal valkuilen: zo is het een blessuregevoelige sport. Ook is voor het opbouwen van conditie trainingskennis nodig.

Elke maandagavond , dinsdag en vrijdagochtend kan je bij ons terrecht voor hartlooptraining. Voor exacte tijden bekijk ons rooster.

Gym-Fysio harlopen thematraining

Werken aan jouw hardloopdoelen

Bij Gym-Fysio kun je werken aan jouw hardloopdoelen. De lessen bevatten zowel de benodigde oefeningen om je techniek te verbeteren als ook een opbouw waarmee je jouw conditie op een beheerste manier verbetert.

Persoonlijk advies

Binnen de hardlooptrainingen is er voldoende ruimte voor persoonlijk advies. Jouw huidige looptechniek wordt bekeken en je krijgt op maat tips hoe je techniek te verbeteren. Heb je vragen dan stel je die direct in de les. Ook wordt je door de trainster geïnformeerd over de ins en outs van conditieopbouw, denk aan het trainen in zones, je hartslag, hoe zorg je voor afwisseling en meer.

Gym-Fysio hardlooptraining Apeldoorn

Hardlopen binnen een sportabonnement

Hardlopen bij Gym-Fysio is geen cursus. Je kunt om met ons mee te doen een sportabonnement afsluiten. Bekijk onze abonnementen.

Neem contact op
Overzicht thematrainingen