Krachttraining:

Sterke spieren verlagen de kans op blessure's.

Man, vrouw, klein, groot, slank, breed, sportief, niet sportief aan krachttraining heeft iedereen iets. Voorwaarde is wel dat je het op de juiste wijze traint.

De lijst met voordelen van krachttraining is lang. Een paar voorbeelden: sterke spieren, meer kracht, goede lichaamshouding, snelle stofwisseling, fit gevoel, bescherming van de botten. Waar wacht je nog op...

Er gaat geen dag voorbij zonder krachttraining. Benieuwd wanneer het jou past? Voor exacte tijden bekijk ons rooster.

Waarom krachttraining?

De voordelen op een rij:

  • Verbeterd metabolisme en gewichtsbeheersing: Krachttraining werkt als een turbo voor je metabolisme. Zo blijf jij die calorieën verbranden, zelfs nadat je je workout hebt afgerond.
  • Ondersteuning van je botgezondheid: Sterke botten zijn de ruggengraat van een gezond lichaam, letterlijk en figuurlijk.
  • Positieve impact op de gezondheid van het hart: Laat je hart niet alleen sneller kloppen tijdens de training, maar verbeter ook de gezondheid op de lange termijn.
  • Vermindering van het risico op chronische ziekten: Een sterk en krachtig lichaam fungeert als een krachtig schild tegen gezondheidsproblemen en chronische ziekten.
  • Toename van spiermassa en kracht: Krachttraining tilt je lichaamskracht naar nieuwe hoogtes.

Training in kleine groepen

Alle trainingn vinden plaats in kleine groepen op een leuke en ongedwongen manier. Wij besteden daarbij tijd aan zowel de groepsdynamiek als aan ieders persoonlijke sportieve uitdagingen.

Jeroen aan het werk

Een krachttraining uitproberen?

Bekijk daarvoor het rooster. Keertje uitproberen?


Neem contact op
Overzicht thematrainingen