Alles wat we doen is geworteld in de overtuiging dat we samen positieve verandering kunnen creëren om een gezondere toekomst op te bouwen. Maak kennis met onze trainers, fysio’s en yoga docenten.

Team Gym-Fysio

Onze idyllische locatie

De plek waar energie ontspringt

Gym-Fysio ligt verscholen in het groen van het Mheenpark in Apeldoorn. Na een grondige verbouwing heeft Gym-Fysio in het najaar van 2021 haar deuren geopend. Gym-fysio heeft een grote sportvloer met de mooiste materialen, inclusief 2 multifunctionele behandelruimten, koffiebar, kleedruimtes met douches, gratis parkeergelegenheid en natuurlijk onze zonnige sport tuin.

Dankzij deze ruime opzet is Gym-Fysio uitermate geschikt voor groepslessen (zowel binnen als buiten), een goede kop koffie en voor het organiseren van seminars en lezingen.

Aandacht en tijd voor jou

Dit is een belangrijk uitgangspunt voor ons. Dat jij, jouw fysiek, jouw mentale gesteldheid en jouw doelen gezien worden. Het voelt goed als we daar aan bijdragen. Als we onze kennis en kunde voor jou mogen inzetten. Die aandacht voor jou hebben we ook voor onze omgeving. Wij vinden aandacht voor de natuur, voor duurzaamheid en voor bewuste voedselkeuzes van belang.

Gym-Fysio natuur sporten Apeldoorn

Binnen de muren van Gym-Fysio ontsnap je even aan de waan van de dag

Hadloop training Gym-Fysio

Bij Gym-Fysio werken?

Ik wil graag bij Gym-Fysio werken! Kan dat? Graag horen we wie jij bent en wat je kunt.

Bel: 055-2340060