Kracht-uithoudingsvermogen

Plezier in bewegen staat centraal

Kracht-uithoudingsvermogen / Droogtraining

Wil jij net wat lekkerder in je vel zitten door die laatste kilo’s kwijt te raken of wil je gewoon je conditie verbeteren? Dan is de droogtraining van Gym-Fysio iets voor jou! Midden in het groen van het Mheenpark is een oude boerenschuur omgetoverd tot sportpaleis. Deze locatie en het team van Gym-Fysio zullen zorgen voor een optimale plezierige ervaring in het bewegen.

Vetverbranding door middel van training

Bij de training Kracht-uithoudingsvermogen wordt er gefocust op het verhogen van je kracht en het verhogen van het langer volhouden van een bepaalde oefening met weerstand, de focus ligt dan op het Uithoudingsvermogen. Kracht-uithoudingsvermogen is een uitstekend middel om je spieren te laten wennen aan een gewicht. Met behulp van deze trainingen worden je spieren getraind om een bepaalde weerstand langer vol te houden. Mede door het langer volhouden van een bepaalde weerstand, ga je meer vet verbranden. Dit trainingsprincipe is dus erg functioneel als je wilt gaan droogtrainen of als je gezond wilt afvallen.

Om ervoor te zorgen dat jouw vetverbranding niet voor even is, maar langdurig geoptimaliseerd wordt, is het zaak om een sport- en beweeg ritme te vinden dat bij je past. Gym-Fysio zorgt voor een diversiteit aan trainingen zodat jij een groot scala aan trainings opties kan kiezen waardoor jij jouw doelen met plezier kan bereiken. De trainingen zijn niet te lang, er kunnen maximaal 6 mensen aan deelnemen een vers gemaakt drankje staat voor of na de training klaar voor jou en je zult ten alle tijden de vogeltjes horen fluiten.

Niet alleen jouw constante beweegpatroon met de juiste trainingen staan garant voor een duurzame vetverbranding. Het voedings en leefpatroon is daarbij nog belangrijker. Ook daar kunnen we je mee op weg helpen.  Meld je aan voor een voedingsanalyse, voedings coachingstraject van 12 weken of voor leefstijlcoaching. 

Schrijf je hier vrijblijvend in voor een kennismaking van 15 min.

Duurzame afvallen of langdurige vetverbranding?

Work in progress!

18 oktober 2021 openen wij onze deuren. Meldt je aan voor die tijd en ontvang eenmalig 30% korting!