Afvallen

Droogtraining bij Gym-Fysio

Wil jij net wat lekkerder in je vel zitten door die laatste kilo’s kwijt te raken of wil je gewoon je conditie verbeteren? Dan is de thematraining kracht en conditie van Gym-Fysio iets voor jou! Midden in het groen van het Mheenpark is een oude boerenschuur omgetoverd tot sportpaleis. Deze locatie en het team van Gym-Fysio zullen zorgen voor een optimale plezierige ervaring in het bewegen.

Vetverbranding door middel van training!

Bij de training Kracht & conditie  wordt er gefocust op  het langer volhouden van een bepaalde oefening met weerstand. Mede hierdoor ga je meer vet verbranden. Dit trainingsprincipe is dus erg functioneel als je wilt gaan droogtrainen of als je gezond wilt afvallen. De trainingsperiode is 12 weken, de trainingen duren 50 minuten en er zijn maximaal 6 deelnemers.  Naast de trainingen ontvang je indien gewenst een voedingsschema op maat. Jij kan al mee doen aan deze ervaring  voor nog geen 7 euro per training.

dryneedling

Neem contact op!

Wij staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Duurzaam afvallen of langdurige vetverbranding

 

Om ervoor te zorgen dat jouw vetverbranding niet voor even is, maar langdurig geoptimaliseerd wordt, is het zaak om een sport- en beweeg ritme te vinden dat bij je past. Gym-Fysio zorgt voor een diversiteit aan trainingen zodat jij een groot scala aan trainings opties kan kiezen waardoor jij jouw doelen met plezier kan bereiken. 

De trainingen zijn niet te lang, er kunnen maximaal 6 mensen aan deelnemen, een vers gemaakt drankje staat voor of na de training klaar voor jou en je zult ten alle tijden de vogeltjes horen fluiten.

Niet alleen jouw constante beweegpatroon met de juiste trainingen staan garant voor een duurzame vetverbranding. Het voedings en leefpatroon is daarbij nog belangrijker. Ook daar kunnen we je mee op weg helpen.  Meld je aan voor een uitgebreide voedingsanalyse, voedings coachingstraject van 12 weken of voor leefstijlcoaching.