Personal trainen in Apeldoorn

Verbeter je performance op een verantwoorde manier

Dat wil ik
personal trainer Apeldoorn

Personal Training in Apeldoorn.
Ja natuurlijk! Wij hebben de specifieke expertise in huis om jou te begeleiden naar je droomdoel EN je te behoeden voor blessures.

Vind jij het lastig om gemotiveerd te blijven en haal je met trainen eigenlijk nooit je doel? Je bent zeker niet de enige. Ben jij op zoek naar:

  • Een personal trainer die je helpt om jouw droomdoel te behalen EN je behoedt voor blessures?
  • Blijvende performance verbetering met een trainingsplan dat is gebaseerd op wetenschap?

Betere performance, minder blessures

Wij hebben de expertise in huis om jouw performance te verbeteren en ervoor te zorgen dat al jouw trainingen veilig en effectief zijn. Naast onze kennis van blessures weten onze sportfysio´s namelijk ook hoe je zo goed mogelijk naar een sportdoel toe kunt trainen.

Zonder knikkende knieën op de piste? Toe trainen naar de Mud Masters? Meedoen aan je eerste CrossFit competitie? Of weer beach ready worden na 2 jaar lockdown? Wat je doel ook is, we got your back!

Waarom personal training bij ons als fysio? Niet elke personal trainer heeft verstand van blessures en niet elke fysiotherapeut heeft verstand van training. Maar wij wel!

We dragen al jaren ons steentje bij om Apeldoorn fitter en gezonder te maken. Ook hebben we een gedegen achtergrond in trainingsleer op het gebied van kracht-, mobiliteits- en duurtraining. Bovendien, we practice what we preach!

En mocht je toch een blessure hebben, dan is het snel schakelen en zetten wij onze fysio pet op om jou weer zo snel mogelijk te helpen herstellen.

Jeroen aan het werk

Zelf een proef Personal training behoort tot de mogelijkheden

Keertje uitproberen? maak direct een afsrpaak

Plan kennismakingsgesprek in