Gym-Fysio fysio trainer Bianca
Bianca

Fysio & trainer

Schouder- en heupblessure specialist met expertise in dry needling

Bianca heeft zich gespecialiseerd in schouder- en heupblessures, waarbij ze een schat aan kennis en expertise heeft opgebouwd. Ze begrijpt als geen ander de complexiteit van deze gewrichten en de uitdagingen waarmee mensen te maken kunnen krijgen bij het herstellen van blessures.

Wat Bianca echt onderscheidt, is haar vaardigheid in dry needling, een techniek die vaak wordt gebruikt om spierknopen en pijnlijke triggerpoints te behandelen. Haar zorgvuldige aanpak en beheersing van deze techniek stellen haar in staat om haar patiënten effectief te helpen pijn te verlichten, de mobiliteit te verbeteren en hun algehele welzijn te herstellen.

Naast haar professionele toewijding is Bianca een enthousiaste sportliefhebber. Ze heeft een passie voor honkbal en paardrijden, waardoor ze een diepgaand begrip heeft van de fysieke eisen en uitdagingen die deze sporten met zich meebrengen. Dit stelt haar in staat om atleten en sporters op een unieke manier te begeleiden en te ondersteunen bij het bereiken van hun prestatiedoelen.

Plan online afspraak in

Bellen of appen:

055-2340060

Bezoeken:

Fortweg 60 | Apeldoorn

Bekijk ons nieuwe "Buiten-gewoon-Fit" abonnement