Gym-Fysio fysiotherapeut personal-trainer  Iris
Iris

Fysio & manuele therapeut i.o.

Specialist in schouderrevaliddatie gecertificeerd in dry needling en taping

Iris is geen onbekende als het gaat om blessures. Ze heeft zelf talloze blessures gehad en deze uitdagingen hebben haar een ongeëvenaarde inzicht en begrip gegeven in het herstelproces. Dit persoonlijke perspectief vormt de basis voor haar empathie en effectiviteit als behandelaar.

Sport zit in het bloed van Iris. Ze heeft een indrukwekkende lijst van sporten beoefend, waaronder hockey, voetbal, rugby, skiën, snowboarden, ijshockey en krachttraining. Haar sportieve achtergrond stelt haar in staat om de unieke behoeften en doelen van atleten te begrijpen en hen te begeleiden op hun reis naar herstel en prestatieverbetering.

Naast haar uitgebreide praktijkervaring heeft Iris meerdere cursussen en opleidingen gevolgd. Ze is gecertificeerd in dry needling en taping, en heeft zich gespecialiseerd in schouderrevalidatie. Haar voortdurende streven naar kennis en vaardigheden weerspiegelt haar toewijding aan het bieden van de best mogelijke zorg aan haar patiënten.

Als fysiotherapeut bij Gym-Fysio, met een specialisatie in manuele therapie, heeft Iris een schat aan ervaring en expertise opgebouwd die haar tot een waardevolle aanwinst maken voor ons team.

Plan online afspraak in

Bellen of appen:

055-2340060

Bezoeken:

Fortweg 60 | Apeldoorn

Bekijk ons nieuwe "Buiten-gewoon-Fit" abonnement