Gym-Fysio trainer Jeroen
Jeroen

Fysio & trainer

Sportgerichte fysiotherapeut met focus op rugklachten

Jeroen Boot, onze deskundige fysio, is de go-to persoon als het gaat om rugklachten. Met zijn diepgaande kennis en ervaring in het behandelen van rugproblemen, is hij een waardevolle aanwinst voor ons team bij Gym-Fysio. Maar dat is nog niet alles wat Jeroen te bieden heeft!

Sport zit in het DNA van Jeroen. Hij is niet alleen een toegewijde fysiotherapeut, maar ook een enthousiaste sporter. Jeroen dompelt zichzelf onder in een scala aan sporten, van voetbal tot krachttraining, powerlifting en survival runs. Zijn passie voor sport stelt hem in staat om de unieke uitdagingen en behoeften van atleten te begrijpen en hen te helpen hun prestaties naar een hoger niveau te tillen.

Een ander opvallend kenmerk van Jeroen is zijn expertise in mobiliteitsoefeningen voor lenigheid. Hij begrijpt als geen ander hoe belangrijk het is om het lichaam flexibel en mobiel te houden, en hij ontwikkelt op maat gemaakte oefenprogramma's om de lenigheid van zijn patiënten te verbeteren. Wat Jeroen echt onderscheidt, is zijn vermogen om bewegingen nauwkeurig te analyseren. Of het nu gaat om het identificeren van de oorzaak van rugklachten of het verfijnen van de techniek van een powerlifter, Jeroen heeft een scherp oog voor detail en een diepgaand begrip van biomechanica.

Plan online afspraak in

Bellen of appen:

055-2340060

Bezoeken:

Fortweg 60 | Apeldoorn

Bekijk ons nieuwe "Buiten-gewoon-Fit" abonnement