Gym-Fysio trainer Mark
Mark

Trainer & bouwer

Enthousiast trainer

Sport is een integraal onderdeel van Mark zijn leven. Als actieve rugby-speler begrijpt hij de waarde van teamwork, discipline en doorzettingsvermogen. Deze sportieve mentaliteit brengt hij over naar zijn werk als trainer, waar hij anderen aanmoedigt om hun fysieke doelen te bereiken en hun eigen grenzen te verleggen.

Mark is niet alleen een sportfan; hij is ook een vakman. Als klusser en ontwerper heeft hij een passie voor het creëren en bouwen. Zijn vaardigheden reiken verder dan alleen gereedschap; hij heeft ook de kunst van het bouwen van websites onder de knie, waarmee hij zijn ondernemingsprojecten naar een hoger niveau tilt.

Wat Mark echt onderscheidt, is zijn vermogen om de grenzen van mensen te onderzoeken. Hij begrijpt als geen ander hoe hij anderen kan inspireren om hun eigen mogelijkheden te ontdekken en te benutten. Zijn enthousiasme is aanstekelijk.

Of hij nu bezig is met het begeleiden van zijn klanten naar een gezondere levensstijl, het bouwen van een meubelstuk, het trainen voor de volgende rugbywedstrijd, of het creëren van een online aanwezigheid, Mark is altijd gericht op groei en succes. Hij is een ware inspirator in elk facet van het leven.

Plan online afspraak in

Bellen of appen:

055-2340060

Bezoeken:

Fortweg 60 | Apeldoorn

Bekijk ons nieuwe "Buiten-gewoon-Fit" abonnement