Gym-Fysio fysio trainer Rouel
Rouel

Trainer & fysio i.o

Gediplomeerd sportmasseur en empathische fysiotherapeut in opleiding

Als jonge vader en fysiotherapeut in opleiding brengt hij zijn energie en passie voor gezondheid en welzijn met zich mee. Geboren in het prachtige Curaçao en op jonge leeftijd naar Nederland verhuisd, heeft Rouel een diversiteit aan ervaringen en culturele invloeden opgedaan. Dit heeft bijgedragen aan zijn vriendelijke persoonlijkheid, wat hem tot een geweldige aanvulling op het team van Gym-Fysio maakt.

Rouel is afgestudeerd als sport coordinator aan het CIOS in Arnhem. Als fanatieke sporter, met een bijzondere liefde voor voetbal en fitness, begrijpt hij de voorwaarden die sport en lichamelijke activiteit aan het lichaam stellen.

Naast fysio in opleiding is Rouel ook gediplomeerd sportmasseur. Deze extra expertise stelt hem in staat om onze patiënten te voorzien van doelgerichte behandelingen en hersteltechnieken, om hen te helpen hun optimale fysieke gezondheid te bereiken.

Rouel is niet alleen een bekwame professional, maar ook een warme persoonlijkheid die gemakkelijk een band opbouwt met zijn patiënten. Zijn vermogen om te luisteren en empathie te tonen, gecombineerd met zijn technische kennis, zorgt ervoor dat mensen zich op hun gemak voelen tijdens hun herstelproces.

Plan online afspraak in

Bellen of appen:

055-2340060

Bezoeken:

Fortweg 60 | Apeldoorn

Bekijk ons nieuwe "Buiten-gewoon-Fit" abonnement