Mama-Fit: Blijf fit tijdens en na je zwangerschap bij Gym-Fysio.

Zoek je naar fitness tijdens je zwangerschap of een workout na bevalling? Gym-Fysio biedt zwangerschapsgym aan in een ondersteunende omgeving. Of je nu fit wilt worden na zwangerschap of je conditie tijdens de zwangerschap wilt behouden, onze kleine groepen zorgen voor een persoonlijke touch. Met professionele begeleiding van ervaren fysiotherapeuten, zorgen we ervoor dat je veilig en effectief traint, of je nu zwanger bent of je fitness na zwangerschap wilt oppakken.

Benieuwd wanneer het jou past? Voor exacte tijden bekijk ons rooster.

mama-fit training

Een speciale tijd verdient speciale zorg

De periode van zwangerschap en de eerste maanden na de bevalling zijn uniek en uitdagend. Bij Gym-Fysio begrijpen we dat een aanstaande of nieuwe moeder specifieke behoeften heeft als het gaat om lichaamsbeweging. Onze zwangerschapsgym is ontworpen om jou te ondersteunen, je kracht te geven en je lichaam te verzorgen.

Veilig trainen met deskundige begeleiding

Veiligheid staat voorop tijdens onze zwangerschapsgym sessies. Onder leiding van gespecialiseerde trainers krijg je persoonlijke aandacht die je helpt om op een verantwoorde manier te bewegen. Zo blijf je fit, werk je aan je herstel na de bevalling en leg je een stevige basis voor een gezonde toekomst met je kindje.

Trainen op maat: Jouw Lichaam, Jouw Programma

Ieder lichaam is anders, zeker tijdens en na een zwangerschap. Daarom bieden we maatwerk in onze zwangerschapsgym programma's. Of je nu jouw conditie wilt behouden, spierkracht wilt opbouwen of je wilt focussen op ontspanning en herstel; wij stemmen de training af op jouw persoonlijke doelen en fysieke staat.

Meer dan sporten

Je staat er niet alleen voor. Onze zwangerschapsgym is ook een plek waar je andere moeders ontmoet. Samen vormen we een community die elkaar ondersteunt, aanmoedigt en inspireert. Want samen sporten verbindt en motiveert.

Kies voor jezelf

Onze passie is jouw gezondheid en welzijn. Wij zouden er trots op zijn als we jou mogen begeleiden op het pad van moederschap. Met zwangerschapsgym bij Gym-Fysio kies je voor kwaliteit, veiligheid en plezier. Meld je vandaag nog aan en ervaar het zelf!

training mama-gym

Uitvinden of dit bij jou past?

Direct contact? Bel of app naar Gym-Fysio. Of plan zelf online een afspraak in. We kijken er naar uit jou te ontmoeten.

Neem contact op
Overzicht thematrainingen